Clinic met Roy Terpstra

gepubliceerd op 2016-09-11

Op vrijdag 16 december 2016 komt Roy Terpstra naar Noordwijk om daar een clinic te geven.

De clinic is VOL

Kosten van de clinic bedragen €65.- dit is inclusief koffie, thee, versnapering en lunch. Er zijn totaal 8 plekken beschikbaar. Tijdens de clinic komt iedere deelnemer twee maal ±30 minuten aan de beurt.

Aanmelden kan via clinic@noordwijktrial.nl. Vermeld hierbij Naam handler, naam hond en een korte introductie. De clinic zal in een ochtend en middag blok worden verdeeld, bij aanmelding graag voorkeur opgeven. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze clinic specialist Jantine Geerlings.

Over Roy

Ik ben Roy Terpstra, 28 jaar. Opgegroeit tussen Bordercollie's en de schapen

Als kleine jongen ging ik vaak met mijn vader (Tjiste Terpstra) mee naar zijn wedstrijden kijken waardoor bij mij de passie en liefde voor de Bordercollie en het schapendrijven al jong begon, zo kreeg ik op mijn 12e verjaardag mijn eerste hond Spunky die ik toen zelf ben gaan trainen en uitbracht op de wedstrijden.

Op mijn 16e mocht ik naar het EK Young Handlers in België waar we 3e eindigde.

Na een kleine tussen stop werd ik op mijn 18e schaapsherder waar ik voornamelijk mijn kudde hoed in de steden zoals in het verleden Groningen en Zwolle en in het heden loop ik met zo’n 250 schapen in Assen. Zo’n vier jaar geleden ben ik met mijn hond Sky ook weer aan wedstrijden mee gaan doen en al snel kwam Colin er bij, in 2014 won Sky het NK Praktijk kwalificatie en Colin de promotie en in 2015 kwalificeerde Sky haar voor het EK in Italie en dit jaar zijn Sky en Colin gekwalificeerd voor het EK in Finland.

Het trainen van mijn honden en het verzorgen van mijn kudde zijn de grootste passies in het leven.

Wanneer
2016-12-16 - 2016-12-16
Waar
Varkensbos Noordwijk
Varkensboslaan, Noordwijk