Clinic met Ben de Kerf

gepubliceerd op 2017-09-28

Op vrijdag 5 januari 2018 zal Ben de Kerf bij ons een clinic komen geven. Deze clinic is aantrekkelijk voor zowel beginnende als ervaren handlers.

Deze Clinic is VOL!!

Over Ben

Ben is een jonge trainer en handler die zijn hart heeft verloren aan het schapendrijven. Sinds enkele jaren is hij zich beginnen bewijzen op deze twee vlakken. Momenteel traint hij honden voor zichzelf en voor andere handlers en boekt hij hier redelijk wat successen mee. Zijn methode van trainen is voor elke hond aangepast want hij is van mening dat niet elke trainingsmethode werkt bij elke hond. Er zijn immers geen twee Borders hetzelfde, waarom dan wel diezelfde methode gebruiken? Honden met trauma’s, gebrek aan werklust door foute trainingen, timidere hondjes maar ook echte wolven, hij zoekt voor elke hond de juiste methode en werkt vooral op het natuurlijk werkgedrag van onze trouwe viervoeters. Deze methodes geeft hij dan door aan de eigenaars en andere handlers.

Ook op wedstrijdvlak heeft hij al wat bewezen. In 2015 werd hij Europees kampioen bij de young handlers en reserve nationaal kampioen klasse 3. In 2016 was het dan toch prijs en won Ben het nationaal kampioenschap. Afgelopen jaar heeft hij in de European Nursery een 7de plaats behaald en zich gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen.

Aanmelden

De kosten van de clinic bedragen €75.- dit is inclusief koffie, thee, versnapering en lunch. Er zijn totaal 8 plekken beschikbaar. Tijdens de clinic komt iedere deelnemer twee maal aan de beurt.

Aanmelden kan via clinic@noordwijktrial.nl. Vermeld hierbij Çlinic Ben de Kerf', Naam handler, naam hond en een korte introductie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze clinic specialist Jantine Geerlings.

Deelnemers aan deze clinic kunnen zich meteen inschrijving voor de NewYearTrial

Wanneer
2018-01-05 - 2018-01-05
Waar
Varkensbos, Noordwijk
Varkensboslaan Noordwijk