Extra Trial

Meer deelnemers dan daglicht!!!

gepubliceerd op 2017-11-14

Op 18 en 19 januari 2020 Organiseert Noordwijktrial voor Loek Geerlings de Extra Trial.

Een wedstrijd schapendrijven over 4 verschillende klasse.

Op zaterdag wordt er(bij voldoende deelname)gelopen in de volgende klasse;

en op zondag;

In de 12 uurs klasse mag de handler voor de schapen lopen om de hond te ondersteunen. Bij Klasse 1-6uur mag de hond ondersteund worden, de handler moet hier wel achter de hond en schapen blijven. Bij Klasse 1½ mag er als dit nodig is, binnen de aangegeven afstand, van de paal afgestapt worden.

Inschrijvingen zullen 2 weken na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. In deze periode hebben combinaties die op de reservelijst van de Christmas- en NewYearTrial staan voorrang. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 14 dagen na bevestiging) definitief.

Plaats
Noordwijk
Datum
18 en 19 januari 2020
Opgeven
Opgeven kan van 1 december t/m 4 januari 2021 via extra@noordwijktrial.nl
Startgeld
DSDS Lid 15,-/Niet Lid 20,-
Sylvia Passchier
Organisatie
Noordwijktrial voor Loek Geerlings

Er is eenvoudige catering aanwezig.

Wanneer
2020-01-18 - 2020-01-19
Waar
Varkensbos Noordwijk
Varkensboslaan Noordwijk

Startlijsten

Gewoon eentje Xtra

Tijden en wedstrijd informatie staan onder aan de startlijst

Routebeschrijving

Vanaf de A44, dit is de snelweg Amsterdam-Den Haag, afslag nr 6 richting Noordwijk. Na 1.8km bij de stoplichten rechtdoor. Bij de eerste rotonde rechtdoor. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Eerst volgende stoplichten links af richting Noordwijk-binnen. Na 600 meter links af de Hogeweg inrijden. Bij bord doodlopende weg links af,dit is de Nachtegaalslaan. Voor wie een GPS gebruikt, intikken Hogeweg in Noordwijk. Bij doodlopende weg links af, dit is de Nachtegaalslaan.

Uitslagen

18 & 19 januari 2020