Clinics

Wat is een Clinic?

clinic is een intensieve trainingsdag waarbij je onder begeleiding van een ervaren handler met je hond aan de slag gaat om te werken aan specifieke punten waar je in je gewone training in het schapendrijven tegen aan loopt. Op een clinic dag kom je 2x in de ring waardoor je het gene wat je in de 1e ronde hebt besproken en geoefend de 2e ronde meteen in praktijk kan brengen en nog eens kan evalueren.

Ook het naar elkaar kijken levert veelal een aantal zeer leerzame schapendrijf momenten op. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat het een leuke en vooral gezellige dag wordt. Een clinic schapendrijven bij Noordwijktrial is altijd inclusief koffie, thee, wat lekkers en een Lunch.

Voor meer er informatie over clinics kan je altijd contact op nemen met onze clinic specialist Jantine via clinc@noordwijktrial.nl

Clinic Roy Terpstra

gepubliceerd op 2018-01-28

Op zaterdag 7 & zondag 8 april komt Roy Terpstra naar Noordwijk om daar een clinic te geven.

Wedstrijd Clinic met Roy Terpstra

gepubliceerd op 2018-01-28

Op zaterdag 21 & zondag 22 juli 2018 komt Roy Terpstra naar Noordwijk om daar een wedstrijd clinic te geven.

Loop je Klasse 1, 1½ of begin je net in klasse 2 en wil je alle ins en outs van het wedstrijd lopen weten, dan is deze clinic je kans. Je krijgt deze dag de kans om onder vakkundige begeleiding van Roy ieder wedstrijd onderdeel in detail te oefenen. Ook zal er aandacht zijn voor alle mogelijke situates die je op een trial tegen kan komen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Tevens zal het Noordwijktrial Team uitleg geven over alle aspecten van een wedstrijd anders dan het lopen van het parcours zelf.

Clinic met Roy Terpstra

gepubliceerd op 2018-01-28

Op zaterdag 1 & zondag 2 december komt Roy Terpstra naar Noordwijk om daar een clinic te geven.