Wedstrijd Clinic met Roy Terpstra

gepubliceerd op 2018-01-28

Op zaterdag 21 & zondag 22 juli 2018 komt Roy Terpstra naar Noordwijk om daar een wedstrijd clinic te geven.

Kosten van de clinic bedragen €80.- dit is inclusief koffie, thee, versnapering en lunch. Er zijn totaal 10 plekken beschikbaar.

Loop je Klasse 1, 1½ of begin je net in klasse 2 en wil je alle ins en outs van het wedstrijd lopen weten, dan is deze clinic je kans. Je krijgt deze dag de kans om onder vakkundige begeleiding van Roy ieder wedstrijd onderdeel in detail te oefenen. Ook zal er aandacht zijn voor alle mogelijke situates die je op een trial tegen kan komen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Tevens zal het Noordwijktrial Team uitleg geven over alle aspecten van een wedstrijd anders dan het lopen van het parcours zelf.

Aanmelden kan via clinic@noordwijktrial.nl. Vermeld hierbij Naam handler, naam hond en een korte introductie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons opnemen via clinic@noordwijktrial.nl.

Over Roy

Ik ben Roy Terpstra, 30 jaar. Opgegroeit tussen Bordercollie's en de schapen

Als kleine jongen ging ik vaak met mijn vader (Tjiste Terpstra) mee naar zijn wedstrijden kijken waardoor bij mij de passie en liefde voor de Bordercollie en het schapendrijven al jong begon, zo kreeg ik op mijn 12e verjaardag mijn eerste hond Spunky die ik toen zelf ben gaan trainen en uitbracht op de wedstrijden.

Op mijn 16e mocht ik naar het EK Young Handlers in België waar we 3e eindigde.

Na een kleine tussen stop werd ik op mijn 18e schaapsherder waar ik voornamelijk mijn kudde hoed in de steden zoals in het verleden Groningen en Zwolle en in het heden loop ik met zo’n 250 schapen in Assen. Zo’n vier jaar geleden ben ik met mijn hond Sky ook weer aan wedstrijden mee gaan doen en al snel kwam Colin er bij, in 2014 won Sky het NK Praktijk kwalificatie en Colin de promotie en in 2015 kwalificeerde Sky haar voor het EK in Italie en dit jaar zijn Sky en Colin gekwalificeerd voor het EK in Finland. In 2017 mocht ik met Colin zowel naar het EK in Noorwegen als naar de World Trial in Nederland.

Het trainen van mijn honden en het verzorgen van mijn kudde zijn de grootste passies in het leven.

Wanneer
2018-07-21 - 2018-07-22
Waar
Varkensbos Noordwijk
Varkensboslaan, Noordwijk