Conrad van der Meer

Binnen Noordwijktrial ben ik verantwoordelijk voor onze digitale omgeving. Op wedstrijden ben ik tegenwoordig voornamelijk werkzaam als Course Director. Bij Clinics, Demonstraties, Team Buildings ben ik de gene die het woord doet.

Daarnaast ben ik voorzitter van 'Stichting Noordwijktrial' de organisatie achter het mer Noordwijktrial.

Jantine Geerlings

Ik ben binnen het kern team veelal het klankboard, ik geef richting aan ideeen van anderen en bewaak de harmonie in de groep. Ook ben ik de gene met de meeste wedstrijd en clinic ervaring, deze kennis komt vaak goed van pas.

Op wedstrijddagen zit ik vaak lekker warm en droog naast de jury of verleen ik wat hand en span diensten. Clinics zijn zeg maar meer mijn ding, op clinic en trainingsdagen neem ik de leiding en zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is.

Jolanda de Haas

Binnen het team ben ik de grote motivator, ik probeer zowel het team, als de opdrachtgever, als de deelnemers gemotiveerd te houden voor onze evenementen. Daarnaast hou ik me bezig met de communicatie naar opdrachtgever en andere partners en houd ik me op de achtergrond bezig met de administratie en inschrijvingen.

Op wedstrijddagen ben ik als organisator het primaire aanspreekpunt voor iedereen. Ik zorg ervoor dat de dag goed en ordelijk verloopt en waar nodig bemiddel ik in probleem situaties.