Arianne van Beelen

de Afvoerder

Binnen het team ben ik het creatieve brein, ik ontwerp de posters, flyers en ander drukwerk.

Op de wedstrijddag ben ik te vinden in de buurt van de afvoer pen, ik zorg er voor dat de schapen na het beeindigen van de run zo snel en netjes mogelijk het veld verlaten.

Conrad van der Meer

de Opzetter

Ik ben binnen het Noordwijktrial Team verantwoordelijk voor onder andere de verzorging van de vrijwilligers en de inschrijvingen. Daarnaast doe ik nog wat administratie en werk ik vooral aan de toekomst van Noordwijktrial. Ook ontwikkel en beheer ik onze online tools, waaronder ook de website.

Op wedstrijddagen ben ik verantwoordelijk voor de goede verloop van het opzetten, je zal mij dan ook vaak aan het andere einde van het veld vinden.

Jantine Geerlings

de Clinic Specialist

Ik ben binnen het kern team veelal het klankboard, ik geef richting aan ideeen van anderen en bewaak de harmonie in de groep. Ook ben ik de gene met de meeste wedstrijd en clinic ervaring, deze kennis komt vaak goed van pas.

Op wedstrijddagen zit ik vaak lekker warm en droog naast de jury of verleen ik wat hand en span diensten. Clinics zijn zeg maar meer mijn ding, op clinic en trainingsdagen neem ik de leiding en zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is.

Jolanda de Haas

Wedstrijdleiding op Roze Laarzen

Binnen het team ben ik de grote motivator, ik probeer zowel het team, als de opdrachtgever, als de deelnemers gemotiveerd te houden voor onze evenementen. Daarnaast hou ik me bezig met de communicatie naar opdrachtgever en andere partners zoals de DSDS en houd ik me op de achtergrond bezig met de administratie en inschrijvingen.

Op wedstrijddagen ben ik als wedstrijdleiding het primaire aanspreekpunt voor iedereen. Ik zorg ervoor dat de dag goed en ordelijk verloopt en waar nodig bemiddel ik in probleem situaties.